Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Станете част от ERA

  Присъединете се към ERA България

  Моята история

  с ЕРА България

   

  Форма за кандидатстване за работа

   Кандидатстване за работа

   Име и фамилия

   E-mail

   Телефон за контакт

   Избери офис в София - Централни райони

   Избери офис в София - Южни райони

   Избери офис в София - Западни райони

   Избери офис в Варна

   Избери офис в друг град

   Качване на CV

   Ние сме глобална мрежа от професионалисти. Ние сме силата на отборната работа.

   Всеки в нашата мрежа е част от Екип ERA. Задвижвана от хората и техните връзки помежду си, енергията, която създаваме, ни прави повече от просто мрежа – тя ни прави семейство. Без значение дали ви е нужна помощ, съвет или просто искате да се посмеете, 350 души от Екип ERA България са тук за вас.

   Стратегия на ЕРА България като работодател

   Целим вашите възможности да съвпадат с нашите желания

   Вашият потенциал

   Като част от нашия екип, ще имате възможността да развиете своите умения и знания в областта на недвижимите имоти. Ние ценим креативността, предприемчивостта и ангажираността към професионализма. Нашата фирма предоставя платформа, където можете да развиете своя професионален растеж и да участвате в динамична и предизвикателна среда.

   Предлагани възможности

   Консултант Недвижими Имоти. Ако се чувствате ангажираност с недвижими имоти, предлагаме да се развиете като брокер. Работа с клиенти – купувачи и продавачи, изготвяне на предложения, търсене на имоти, съдействие при сключване на сделки.

   Административен персонал. Ако сте човек с административни умения, предлагаме възможности за работа в нашите офиси, където ще подпомагате с организационни и административни дейности.

   Маркетинг и реклама. Ако сте специалист в маркетинга или имате интерес в тази област, предоставяме възможности да се включите в рекламните кампании и маркетинговите стратегии на компанията.

   Нашите очаквания

   Професионализъм. Очакваме от всеки член на екипа да демонстрира професионализъм и ангажираност към работата си.

   Ориентираност на клиента. Искренен стремеж да надминете очакванията на нашите клиенти и да им намирате индивидуални решения.

   Ентусиазъм. Ще ценим вашата страст и ентусиазъм към недвижимите имоти.

   Въпроси и отговори

   Искате още информация? Разгледайте най-честите въпроси, към нас

   1. Трябва ли да имам собствена фирма, за да започна?

   Всеки ЕРА офис е с независима собственост и управление. С други думи франчайз бизнесът е изцяло ваш и ако нямате собствена фирма, то ще трябва да я създадете преди или след подписване на Договора за франчайзинг.

   2. Колко често се провеждат обучения?

   Според шест месечния календар на ЕРА България всеки месец са планирани повтарящи се курсове, в които можете да се запишете за обучение.

   3. Има ли допълнителни разходи за обучение и поддръжка?

   Обучението за първата година на франчайза е включено в цената, след което се таксуват допълнителни разходи за всеки човек, който желае да премине през обучението. Този модел на обучение и поддръжка позволява на франчайз партньорите да получат необходимите знания и умения, за да стартират успешно своя бизнес с ERA, и след това да предоставят обучение на други служители, които могат да се включат в екипа.

   4. Ако не покривам финансовите или други критерии, мога ли да го направя с партньор?

   В процеса на присъединяване, преди да подпишете договор за франчайзинг ще оценим обективно вашия финансов и професионален потенциал, както и вашите партньори. ЕРА България е водещ лицензиран кредитен посредник, който може да ви помогне, в зависимост от възможностите ви да получите финансиране за стартиране или развитие на бизнеса.

   5. Кой наема помещението за офиса?

   Вие като франчайз партньор на ЕРА наемате за своя сметка помещението за офиса. Ще ви помогнем в структуриране на разходите и в разработването на вашия собствен бизнес план.