Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Станете част от ERA

  Присъединете се към ERA България

  Моята история

  с ЕРА България

   

  Форма за кандидатстване за работа

   Кандидатстване за работа

   Име и фамилия

   E-mail

   Телефон за контакт

   Избери офис в София - Централни райони

   Избери офис в София - Южни райони

   Избери офис в София - Западни райони

   Избери офис в Варна

   Избери офис в друг град

   Качване на CV

   Ние сме глобална мрежа от професионалисти. Ние сме силата на отборната работа.

   Всеки в нашата мрежа е част от Екип ERA. Задвижвана от хората и техните връзки помежду си, енергията, която създаваме, ни прави повече от просто мрежа – тя ни прави семейство. Без значение дали ви е нужна помощ, съвет или просто искате да се посмеете, 350 души от Екип ERA България са тук за вас.

   Стратегия на ЕРА България като работодател

   Целим вашите възможности да съвпадат с нашите желания

   Вашият потенциал

   Като част от нашия екип, ще имате възможността да развиете своите умения и знания в областта на недвижимите имоти. Ние ценим креативността, предприемчивостта и ангажираността към професионализма. Нашата фирма предоставя платформа, където можете да развиете своя професионален растеж и да участвате в динамична и предизвикателна среда.

   Предлагани възможности

   Консултант Недвижими Имоти. Ако се чувствате ангажираност с недвижими имоти, предлагаме да се развиете като брокер. Работа с клиенти – купувачи и продавачи, изготвяне на предложения, търсене на имоти, съдействие при сключване на сделки.

   Административен персонал. Ако сте човек с административни умения, предлагаме възможности за работа в нашите офиси, където ще подпомагате с организационни и административни дейности.

   Маркетинг и реклама. Ако сте специалист в маркетинга или имате интерес в тази област, предоставяме възможности да се включите в рекламните кампании и маркетинговите стратегии на компанията.

   Нашите очаквания

   Професионализъм. Очакваме от всеки член на екипа да демонстрира професионализъм и ангажираност към работата си.

   Ориентираност на клиента. Искренен стремеж да надминете очакванията на нашите клиенти и да им намирате индивидуални решения.

   Ентусиазъм. Ще ценим вашата страст и ентусиазъм към недвижимите имоти.

   Въпроси и отговори

   Искате още информация? Разгледайте най-честите въпроси, към нас

   1. Колко време е необходимо за разработване на бизнеса?

   Времето за разработване на бизнеса в сферата на недвижимите имоти зависи от положените усилия и ентусиазма на франчайз партньора. И то зависи от ангажимента, усърдието и способностите на франчайз партньора, както и от конкретните условия на пазара в дадения регион. Тук наистина са много важни индивидуалните усилия и максимална ангажираност в своя офис.

   2. Какъв е потенциалът за печалби в този бизнес сектор и какви са реалистичните доходи за франчайза?

   Бизнесът с услуги в областта на недвижимите имоти се нарежда сред най-печелившите индустрии с неограничени възможности в цял свят. Като международен бранд, разпознаваем в цял свят като символ на високо качество ЕРА Агенциите имат устойчиви печалби. Франчайз моделът ни се основава на няколко основни принципа, които помагат на нашите франчайз-партньори да постигат по-висока и растяща печалба от колкото може да постигне една агенция за недвижими имоти сама. Обикновено, първата инвестиция във франчайза може да се върне след направените 3-4 сделки с недвижими имоти. Печалбите от всяка сделка винаги са значителни, тъй като сферата на недвижимите имоти често предоставя възможност за големи печалби на единични сделки.

   3. Има ли ограничения или изисквания за опит или образование на потенциалните франчайз партньори?

   За нас, като компания, няма ограничения или изисквания за опит или образование на потенциалните франчайз-партньори. Най-важното е вашето желание за развитие и амбицията да постигнете високи доходи. Нашата франчайз програма е създадена така, че да предоставя възможност на разнообразни личности, независимо от техния опит или образование, да стартират и управляват успешен бизнес. Ако имате страст и мотивация, ние ще ви предоставим обучение, подкрепа и ресурси, за да ви помогнем да постигнете вашите цели в рамките на нашия франчайз модел. В хода на нашите разговори ние ще оценим вашите компетентности и финансови възможности за стартиране на бизнес без риск. Желая да оцените моите компетентности-към формата за запитване.

   4. Мога ли да отворя повече от един офис?

   Първо е важно да навлезете в бизнеса, да разработите първия си офис и след това можете да отворите втори или трети офис. В зависимост от конкретното запитване и финансовата информация, която предоставите е възможно да закупите франчайз за повече от един офис още в началото с отстъпка.

   5. Какъв е срокът на договора за франчайзинг?

   Срокът на договора за франчайз с ERA обикновено е 5 години. Този период на договор може да предостави стабилност и сигурност на франчайз партньорите, като им позволи да развиват и оптимизират бизнеса си в продължение на достатъчно време, за да видят реализация на инвестицията си и да установят себе си на пазара за недвижими имоти.