Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Хората зад ERA

  Нашият екип

  Основен екип

  ERA Bulgaria

  Теодора Димитрова

  Председател на СД

  Теодора Димитрова

  Теодора Димитрова

  Председател на СД

  Теодора Димитрова е Основател на ЕРА България и Председател на Съвета на Директорите на Акционерното Дружество „ЕРА България”. Магистър по Индустриален Мениджмънт, Димитрова има специализации по Международни икономически отношения и Управление на проекти. Сертифициран коуч на Infora - Коучинг Академия България - първото системно и дългосрочно обучение по коучинг в България. С 20 години опит в услугите за недвижими имоти Теодора Димитрова е експерт в създаването и развитието на компании в тази област. Като Основател на ЕРА Недвижими имоти за България вече десет години развива мрежата на водещата световна верига от независими брокери.

  Антон Андонов

  изпълнителен директор

  Антон Андонов

  Антон Андонов

  изпълнителен директор

  Антон Андонов се описва като принципен, отговорен и целеустремен. Той е със силно вътрешно морално убеждение и ясни принципи, които го водят в живота. Винаги се стреми към отговорни и надеждни действия, като поема отговорност за своите решения и постъпки. С целенасочеността си, той има ясни цели и усилено работи за тяхното постигане. Не се отклонява от пътя си и упорито преследва амбициозните си цели. Живее в съгласие със себе си, следвайки вярата си в своите принципи и ценности. Фокусира се върху важните неща в живота си и се стреми към постигането на лични и професионални успехи, като запазва идеалите си и принципите си в центъра на дейността си.

  Мирoслав Владимиров

  член на СД

  Мирoслав Владимиров

  Мирoслав Владимиров

  член на СД

  Мирослав е невероятен професионалист в областта на икономиката. Неговата експертност в прогнозирането на тенденциите и възможностите за бизнес развитие в сфера на недвижими имоти винаги е невероятно полезна за ЕРА България. Способноста му да анализира и предвижда потенциалните възможности за стратегическо развитие предоставя ценни насоки в развитие на бизнес стратегии за цялата компания. Това го прави неизменно важна фигура за ЕРА България.

  Галина Стоянова

  Директор Бизнес Развитие

  Галина Стоянова

  Галина Стоянова

  Директор Бизнес Развитие

  Тя играе ключова роля в осигуряването на подкрепа и развитие на своя екип от колеги в ERA Бизнес Развитие. Истински професионалист е и изпълнява централната мисия - съчетава стратегическо мислене, обучение и менторство. С това гарантира, че офисите на ЕРА постигат високи стандарти на ефективност и професионализъм в сфера на недвижими имоти.

  Магдалена Андонова

  Маркетинг Мениджър

  Магдалена Андонова

  Магдалена Андонова

  Маркетинг Мениджър

  Магдалена описва себе си като търпелива, принципна и позитивна личност. Стреми се към две неща - да бъде по-всеотдайна майка, но и да е по-успешна в бизнеса. Любимото и кредо в живота е "всичко е добре, когато свършва добре". Тя вярва, че всеки избира сам своя път. Възхищава се на хора, които постигат целите си, тъй като вижда в тях пример за успех. В свободното си време се забавлява главно със синове си. А за мечтаната си дестинация говори, че е важно да бъде с подходящия човек, независимо къде е тя.

  Десислава Димова

  Мениджър Бизнес Развитие

  Десислава Димова

  Десислава Димова

  Мениджър Бизнес Развитие

  Десислава Димова управлява и насърчава мениджъри от офиси на ЕРА, а също така и техни брокери, като предоставя ясни насоки, менторство и мотивация. Осигурява обучение и развитие. Разработва и изпълнява обучителни програми и планове за развитие на персонала. Подкрепя всичките колеги в офисите да придобиват и поддържат необходимите умения и знания за успешно продажби на недвижими имоти. Десислава като човек разполага с висока степен на емпатия, което и позволява да разбира и удовлетворява нуждите на своите партньори.

  Агнес Клайн

  Мениджър Бизнес Развитие

  Агнес Клайн

  Агнес Клайн

  Мениджър Бизнес Развитие

  Агнес Клайн разработва и изпълнява обучителни програми и планове за развитие на персонала. Подкрепя консултантите в офисите да придобиват и поддържат необходимите умения и знания за успешно продажби на недвижими имоти. Участва в определянето на бизнес цели и бюджети. Следи производителността на офисите и техните мениджъри и консултанти. Идентифицира слаби места и работи върху тях, за да подобри резултатите. Нейната изключителна интелигентност и умения са несравними и представляват важен актив за нашия екип.

  Георги Купенов

  Мениджър Бизнес Развитие

  Георги Купенов

  Георги Купенов

  Мениджър Бизнес Развитие

  Георги е невероятен професионалист с изключителни комуникативни умения, които му позволяват да установява и поддържа партньорства с различни заинтересовани страни. Той е много добър в стратегическо планиране - разработва и изпълнява стратегии за разширяване на бизнеса чрез продажби на франчайз-офиси за ЕРА България. Установява и поддържа партньорства с нови франчайз-партньори, развива партньорски отношения с инвеститори, брокери и други ключови участници в индустрията.

  Надежда Николова

  Експерт Бизнес Развитие

  Надежда Николова

  Надежда Николова

  Експерт Бизнес Развитие

  Надежда е супер работлива. Нейната ангажираност към работата и желанието й да постигне отлични резултати заслужават най-високото уважение. Присъствие на Надежда в екипа на ЕРА България представлява важност и допълнителна стойност. Екипът на ЕРА е истински благодарен за нейния принос и ангажираност, които неизменно допринасят за успешното развитие на франчайз продажби.

  Милуш Самуилов

  Експерт Бизнес Развитие

  Милуш Самуилов

  Милуш Самуилов

  Експерт Бизнес Развитие

  Милуш Самуилов проявява висока степен на компетентност при изграждането на стратегии за продажба. Той е отличен комуникатор, който прекрасно се представя в официални ситуации, като в същото време създава приятна работна атмосфера. Неговата способност да съчетава професионализъм и приятелски подход е ключ за успешната му работа. Винаги следи актуалните тенденции в сектора на недвижими имоти - къде и какво се случва. С този подход, той винаги предлага иновативни предложения за развитие на нашия бизнес.

  Нашите партньори

  Франчайз партньори

  в момента в ЕРА България имаме 42 офисa в 14 града в България

  Франчайз партньори в София

  Антон Андонов

  Управител на ERA София Тренд

  Антон Андонов

  Антон Андонов

  Управител на ERA София Тренд

  • Как бихте описали себе си с три думи? - Принципен, отговорен, целеустремен. • Как се виждате след пет години? - След 5 години? Има се предвид утре - същия като сега. • Любим афоризъм/цитат/сентенция? - Човек, който не знае накъде върви – стига никъде! • Какво е кредото в живота ви? - Човек трябва да живее в мир със себе си. • Личност, на която се възхищавате? - Нямам кумири, но се възхищавам на един благороден, естествен, здраво стъпил на земята и същевременно широко скроен човек, с когото работя. • Как се забавлявате в свободното си време? - Гледам телевизия, английски футбол, общувам със сина си. • Какво е вашето хоби? - В момента нямам, но обичам да играя тенис. • Мечтана дестинация/място, което бихте желали да посетите? - Нямам такава мечта. Към момента няма дестинация, която е недостижима за мен. Последно ме привличат Санкт Петербург, Скандинавия и Германия. • Винаги ли целта оправдава средствата? - Твърдо не.

  Даниела Кметска

  Управител на офис Младост

  Даниела Кметска

  Даниела Кметска

  Управител на офис Младост

  ЕРА Младост е първата агенция в мрежата на ЕРА България. Единадесет години сме ЕРА шампион за най-добра агенция в мрежата на ЕРА България! Ние сме сред лидерите на местния пазар! Ние ще превърнем офертата Ви от „Продава се” в „Продадено”, както и ще удовлетворим Вашето търсене като направим мечтата Ви реалност. Ще бъдем ръка за ръка с Вас във всяка стъпка по пътя – от договора до успешното приключване на сделката. Имате нашата гаранция за добре свършена и качествена работа! ERA Младост е винаги близо до Вас!

  Ирина Тодорова

  Управител на офис Контакт

  Ирина Тодорова

  Ирина Тодорова

  Управител на офис Контакт

  В сърцето на EРA Контакт е дисциплиниран екип от специалисти - постигаме повече, защото работим заедно. Познаваме добре целия пазар на недвижими имоти и района, който обслужваме, както и хората, които живеят в него. Те също ни разпознават. Подхождаме индивидуално във всеки случай, уважаваме и защитаваме правата на клиентите, защото искаме да се чувстват спокойни и доволни.

  Детелина Йотова

  Управител

  Детелина Йотова

  Детелина Йотова

  Управител

  Агенция за недвижими имоти "Амалтея" работи на територията на гр. София от 2008 г. Консултантите ни имат дълъг стаж и солиден опит в сделките с недвижими имоти. Като естествено развитие на дейността ни през 2015 г. станахме част от успешния екип на ERA. Вярваме, че с това сътрудничество ще бъдем още по-добри в работата си! Районите, в които оперира ЕРА Амалтея: Люлин 1 Люлин 2 Люлин 8 Люлин 9 Люлин 10

  Светослав Христов

  Мениджър на Вива София

  Светослав Христов

  Светослав Христов

  Мениджър на Вива София

  Ние сме позитивни, компетентни, решителни, иновативни, почтени, толерантни и амбициозни. Ценим човешкия капитал повече от всеки друг и се стремим да осигуряваме на нашите екипи целия набор от възможности да просперираме заедно. Как избрахте ERA за свой партньор? - Този избор направихме преди почти 5 години, сега само доусъвършенстваме “семейните” си взаимоотношения с ЕРА. В своята дейност ние неизменно ще се стремим да продължим да създаваме причини, хората да избират нас за работодатели, партньори, приятели и довереници. Да работят за нас, с нас, чрез нас, да печелят и просперират от това сътрудничество, да избират с нас домовете за себе си и децата си. Мерилото ни за успех е споделеното щастие с хората, с които и за които работим.

  Райна Манчева

  Мениджър офис Надежда

  Райна Манчева

  Райна Манчева

  Мениджър офис Надежда

  Районите, в които оперира ЕРА Надежда: Надежда 1, Надежда 2, Надежда 3, Надежда 4, Връбница 1, Връбница 2

  Димитър Петков

  Управител

  Димитър Петков

  Димитър Петков

  Управител

  Уважаеми клиенти и партньори! Предприемаческият опит, който натрупах през годините в строителството и продажба на имоти, засили желанието ми за реализация в сферата на недвижимите имоти. Във времената на глобализиращия се свят, единственият начин за бързо развитие е да станеш част от глобална мрежа с установени стандарти и правила, каквато е ЕРА. За да успееш в бизнеса, трябва да имаш система, дисциплина и стратегия - всичко това намерих в ЕРА България!

  Константин Атанасов

  Управител

  Константин Атанасов

  Константин Атанасов

  Управител

  Уважаеми клиенти и партньори! Имаме амбицията да променим посредническата и консултантската дейности на пазара на недвижими имоти в България към по-добро, като утвърдим високи критерии и стандарти за качество на услугата! В ценностна ни система защитата на интересите на нашите клиенти е на първо място, съчетано с честност, откритост и професионализъм.

  Ваня Пенева

  Управител на офис Голд

  Ваня Пенева

  Ваня Пенева

  Управител на офис Голд

  Нашата мисия е удовлетвореността на клиентите ни! Знаем, че сделките с имоти са свързани с много емоции, притеснения и колебания. Ние искаме клиентите ни да чувстват увереност и подкрепа. Затова добре подготвените консултанти на ЕРА Голд ще са ръка за ръка с Вас през целия процес на покупко-продажба на недвижим имот. Като част от международната мрежа на ERA Real Estate, ние прилагаме в работата си професионалното и безкомпромисно отношение към нашите клиенти! Стремим се да улесним процеса при покупко-продажба и наем, така че клиентите ни да се чувстват в сигурни ръце!

  Мира Рашкова

  Управител

  Мира Рашкова

  Мира Рашкова

  Управител

  Росица Копева

  Управител на ERA Галерия

  Росица Копева

  Росица Копева

  Управител на ERA Галерия

  Ива Тодорова

  Управител

  Ива Тодорова

  Ива Тодорова

  Управител

  Николай Кънев

  Управител

  Николай Кънев

  Николай Кънев

  Управител

  ERA Premium е първият и единствен офис в България, част от сегмента Distinctive Properties на ERA. Специализирани във високия сегмент на жилищните имоти, предоставящи услуги от най-високо ниво, екипът на ERA Premium ще бъде до Вас при всяко действие, необходимо за покупката, продажбата и инвестицията в недвижим имот. Районите, в които оперира ERA Premium са: кв. Симеоново, в.з. Малинова Долина, ж.к. Света Магдалена, ж.к. София парк, м. Детски град

  Радослав Богданов

  Управител

  Радослав Богданов

  Радослав Богданов

  Управител

  Ралица Пламенова

  Управител на ERA Прима

  Ралица Пламенова

  Ралица Пламенова

  Управител на ERA Прима

  Димчо Димов

  Управител

  Димчо Димов

  Димчо Димов

  Управител

  Скъпи клиенти и партньори! ЕРА Фамилия е нов партньор на ЕРА България, но в екипа имаме мениджър с над 15-годишен опит в бизнеса с недвижими имоти, натрупан в големи и престижни компании. Част от консултантите ни също са с голям опит и придобити компетенции, знания и умения. Имаме консултанти, завършили бакалавърска степен по Управление на недвижимата собственост в УНСС. Имаме и млади колеги, мотивирани да ви обслужат професионално и качествено. Споделените ценности са това, което ни обединява. И най-вече страстта към качеството. Казват, че хората купуват от тези, които познават, харесват и на които се доверяват… Заповядайте в офиса ни на входа на Южен парк (откъм ул. „Нишава“). Ще се запознаем, а че ще ни харесате и ще ни се доверите – нямаме съмнение!

  Мария Колева

  Управител на ЕРА Дружба

  Мария Колева

  Мария Колева

  Управител на ЕРА Дружба

  Районите, в които оперира ЕРА Дружба: Дружба 1, Дружба 2

  Катя Кузманова

  Управител

  Катя Кузманова

  Катя Кузманова

  Управител

  Пенко Янков

  Управител на ЕРА Валена

  Пенко Янков

  Пенко Янков

  Управител на ЕРА Валена

  Бианка Алексиева

  Управител на ЕРА Идеа

  Бианка Алексиева

  Бианка Алексиева

  Управител на ЕРА Идеа

  Франчайз партньори във Варна

  Румяна Димитрова

  управител ЕРА Варна Тренд

  Румяна Димитрова

  Румяна Димитрова

  управител ЕРА Варна Тренд

  „Екипите винаги постигат повече от всяко едно индивидуално усилие.“

  Нелко Начев

  Управител ЕРА Вива Варна

  Нелко Начев

  Нелко Начев

  Управител ЕРА Вива Варна

  Венета Иванова

  Управител на ЕРА Лайф

  Венета Иванова

  Венета Иванова

  Управител на ЕРА Лайф

  Как бихте се описали с три думи? - Позитивна, упорита и усмихната. Най-голямо удовлетворение Ви носи ……? - Успеха и усмихнатите хора. Ако имахте вълшебна сила какво бихте променили? - Бих променила хората да са по-отговорни, упорити, открити и смели. Всички успешни хора са стигнали далеч с ………? - С желание и късмет. Кои са Вашите силни и слаби страни? - Силни страни – Трудно се отказвам и умея да приемам градивни критики. Слаби страни – Много съм чувствителна и доверчива. Цел в живота? - Целта ми е да се чувствам удовлетворена, от това което правя. Относно бизнеса – да създам един успешен и вярващ екип. Когато човек е Лидер, отговорността му е към бизнеса и неговото развитие, но също и към хората, с които работи. За мен е дълг да предам на хората си това, което знам.

  Ивайло Димитров

  Управител на ЕРА Черно море

  Ивайло Димитров

  Ивайло Димитров

  Управител на ЕРА Черно море

  Районите, в които оперира ЕРА Черно Море: Виница Траката Евксиноград Св. св. Константин и Елена Златни пясъци Манастирски рид. Адрес:Варна 9000, кв. Чаталджа, бул. Осми приморски полк 112А

  Женя Куцарова

  Управител на ЕРА Максима

  Женя Куцарова

  Женя Куцарова

  Управител на ЕРА Максима

  ЕРА Максима е много повече от агенция за недвижими имоти. Ние сме водеща компания в сферата на недвижимите имоти. Водени от стремежа си да осигурим качествено обслужване на нашите клиенти и партньори във всички аспекти на покупко-продажбата на недвижими имоти, ние създадохме множество паралелни услуги така, че в резултат можете да получите пълно обслужване на едно място. Фирмата осигурява на своите клиенти много повече от посредничество. Агенцията предлага пълен пакет услуги за купувачи, продавачи, наематели и наемодатели, като гарантира европейско ниво на обслужване.

  Румен Георгиев

  Управител на ЕРА Визия

  Румен Георгиев

  Румен Георгиев

  Управител на ЕРА Визия

  Най-доброто огледало, което човек може да има, са хората около него. Познаващите ме ще кажат, че съм комуникативен , прагматичен , винаги в добро настроение. От себе си добавям и спортист / защото бивши няма / , откъдето идват спортният и спортсменският ми дух и хъсът за победа. Имах потребност от предизвикателство, от нови идеи. Обичам екипната работа и търсех своето професионално семейство от единомишленици. След първите си работни срещи и запознанства в ЕРА БЪЛГАРИЯ имам убеждението, че съм го открил. Първоначално получих позитивни отзиви за екипа от външен партньор, а след срещите с Изпълнителния директор - г-н Андонов, припознах франчайз партньорството с ЕРА като отлична възможност за реализация на моя търговски опит и моите мечти.

  Франчайз партньори в Бургас

  Любомир Любенов

  Управител на ЕРА Славейков

  Любомир Любенов

  Любомир Любенов

  Управител на ЕРА Славейков

  Анжелика Ковалева

  Управител на ЕРА Палитра

  Анжелика Ковалева

  Анжелика Ковалева

  Управител на ЕРА Палитра

  Франчайз партньори в Пловдив

  Димитър Хаджийски

  Мениджър Вива Пловдив

  Димитър Хаджийски

  Димитър Хаджийски

  Мениджър Вива Пловдив

  Франчайз партньори в Русе

  Надежда Няголова

  Управител на офис Имоти Надежда

  Надежда Няголова

  Надежда Няголова

  Управител на офис Имоти Надежда

  Районите, в които оперира ЕРА Имоти Надежда: Родина, Здравец, Изток, Център

  Мая Иванова

  Управител на ЕРА Лидер

  Мая Иванова

  Мая Иванова

  Управител на ЕРА Лидер

  Петър Трифонов

  Управител на ЕРА Пристима

  Петър Трифонов

  Петър Трифонов

  Управител на ЕРА Пристима

  Франчайз партньори в Стара Загора

  Ана Георгиева

  Управител на ЕРА Сити Център

  Ана Георгиева

  Ана Георгиева

  Управител на ЕРА Сити Център

  Уважаеми клиенти, Ние в ЕРА работим в мрежа, като се стремим да станем лидер в сферата на жилищните имоти. Продуктите и услугите на ЕРА са уникални и високо ефективни. В ЕРА, държим на екипа, защото екипите работят по-добре от личностите! Стремим се да даваме на клиентите си това, от което се нуждаят. Работим открито, при ясни условия, като се стремим към качествено обслужване в името на Клиента. Вярваме в успешната методика на работа, прилагана чрез системата на ЕРА България. Знаем също, че всеки клиент има своите индивидуални предпочитания и посвещаваме всичките си знания, умения и страст, за да сбъднем Вашите мечти! Знаем, че сделките с имоти са свързани с много емоции, притеснения и колебания. Ние искаме клиентите ни да чувстват увереност и подкрепа. Затова ние от ЕРА Сити Център ще сме до Вас през целия процес на покупко-продажба на недвижим имот.

  Франчайз партньори в Шумен

  Борислав Генчев

  Управител на ЕРА 1300

  Борислав Генчев

  Борислав Генчев

  Управител на ЕРА 1300

  Франчайз партньори в Хасково

  Веселина Петрова

  Управител на ЕРА Имоти Хасково

  Веселина Петрова

  Веселина Петрова

  Управител на ЕРА Имоти Хасково

  Франчайз партньори в Сливен

  Красимира Ла Роса

  Управител ЕРА Каза

  Красимира Ла Роса

  Красимира Ла Роса

  Управител ЕРА Каза

  Франчайз партньори в Търговище

  Красимир Милтенов

  Управител на ЕРА ИмотиТе

  Красимир Милтенов

  Красимир Милтенов

  Управител на ЕРА ИмотиТе

  Франчайз партньори в Поморие

  Катя Колибарова

  Управител на ЕРА Поморие Пропърти

  Катя Колибарова

  Катя Колибарова

  Управител на ЕРА Поморие Пропърти

  Как бихте се описали с три думи? - Отговорна, амбициозна, позитивна. Как се виждате след пет години? - Заобиколена от ПОБЕДИТЕЛИ 🙂 !!! Какво е кредото в живота ви? - Зная и искам да науча още много.... Любим афоризъм/цитат/сентенция? - "За да бъдете успешни, желанието ви за успех трябва да бъде по-голямо от страха ви за провал." От Бил Кросби Личност, на която се възхищавате? - Алекс Яновский – основател на школа за бизнес и личностно развитие. "Не се страхувайте да започнете от нулата. Би било лудост да продължите да правите същото, както преди, надявайки се на различен резултат." Как се забавлявате в свободното си време? - Пътувам, среща с приятели и роднини, отглеждам цветя. Какво е вашето хоби? - Да пътувам! Мечтана дестинация/място, което бихте желали да посетите? - Любимата ми дестинация е България! Бих искала да видя Дубай. Винаги ли целта оправдава средствата? - Не винаги, но в повечето случаи ДА Любима книга/филм - „Играта на живота”, „Твоята дума е твоята вълшебна пръчица” от Флорънс Сковъл Шийн Музика - Музиката е приятна в зависимост от настроението или ситуацията....

  Франчайз партньори в Ловеч

  Пламен Попов

  Управител на ЕРА Осъм

  Пламен Попов

  Пламен Попов

  Управител на ЕРА Осъм

  Франчайз партньори в Силистра

  Силвия Костадинова

  Управител на ЕРА Дръстър

  Силвия Костадинова

  Силвия Костадинова

  Управител на ЕРА Дръстър

  Франчайз партньори в В.Търново

  Александър Митев

  Управител на ЕРА Царевец

  Александър Митев

  Александър Митев

  Управител на ЕРА Царевец

  Франчайз партньори в Плевен

  Георги Петков

  Управител на ЕРА Сити

  Георги Петков

  Георги Петков

  Управител на ЕРА Сити