Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Стани част от ERA

  Как да стартираш

  null

  50

  Години в целия свят
  null

  15

  Години в България
  null

  35+

  Държави по света
  null

  2300+

  Офиса по цял свят
  null

  47

  Офиса в България
  null

  330

  Консултанти в България

  Намери своето място

  Стани част от ERA

  Лесно е! Припознай себе си в предложените варианти и попълни анкета за кандидатстване.

  Експерт с опит

  Вече имам опит в бранша като брокер или агенция за недвижими имоти.

   Експерт с опит

   Име и фамилия

   E-mail

   Телефон за контакт

   Град, в който планирате бизнес

   Нов в бранша

   Нямам никакъв опит в недвижимите имоти, но искам да опитам с ЕРА.

    Нов в бранша

    Име и фамилия

    E-mail

    Телефон за контакт

    Град, в който планирате бизнес

    Ново начало

    Искам да получа безплатна консултация за условията на франчайзинга.

     Ново начало

     Име и фамилия

     E-mail

     Телефон за контакт

     Град, в който планирате бизнес

     Полезна информация

     Какви са твоите възможности и цели?

     Цели

     Целите, които искаш да постигнеш в бизнеса с недвижими имоти, са амбициозни и вдъхновяващи. Искаш да формираш името си в сферата, като създадеш успешен и реномиран бизнес.

     Бизнесът с недвижими имоти е един от най-изгодните начини да се генерират приходи. Целиш да постигнеш значителни финансови успехи и да изградиш стабилен поток от печалби. Истината е, че в тази индустрия е възможно да се изкарват хиляди левове печалба за една успешна сделка, и това те мотивира още повече.

     Какво искаш да правиш

     Да помагаш на хората да намерят идеалния им имот или да инвестират успешно. Вдъхновява те усещането, че можеш да предоставяш на клиентите моменти на радост и удовлетворение, като ги насочваш към най-добрите възможности.

     Искаш да бъдеш част от постоянните промени и прогрес.

     Желаеш да сътрудничиш с професионалисти и партньори в индустрията, които споделят твоите ценности и стремежи. Това включва и работа с други успешни агенти и брокери.

     Какво да очакваш от ERA

     Работа под силна Марка и Репутация: ЕРА е утвърдена международна марка с впечатляваща репутация в сферата на недвижимите имоти. Този статус привлича клиенти и повишава доверието на потенциалните клиенти.

     Обучение и Подкрепа: ERA Bulgaria предоставя обширно обучение и подкрепа, което помага на франчайзираните предприемачи да развиват своите умения и да се адаптират към изискванията на индустрията. Това включва както техническо обучение, така и бизнес консултиране.

     Мрежа от Професионалисти: Глобална мрежа от агенти и брокери, с които можеш да споделяш опит, знания и клиенти. Това отваря врати за сътрудничество и растеж.

     Маркетинг и Реклама: ЕРА предоставя маркетингови и рекламни ресурси, които ще ти помагат да привлечеш нови клиенти и да развиеш своя бизнес.

     Подкрепа за Растеж: Можеш да разчиташ на ЕРА да те насърчава за развитието на бизнеса чрез подкрепа и съвети по стратегическото планиране и разширяването на клиентската база.

     Как да станеш част от ERA

     Процес на присъединяване

     • Стъпка 1

      Ще ти се обадим на телефон, оставен за контакт

     • Стъпка 2

      Ще те поканим на среща в нашия офис

     • Стъпка 3

      Ще ти разкажем подробно за нашата система на работа

     • Стъпка 4

      Ще съставим заедно Бизнес план за твоето развитие

     • Стъпка 5

      Ще те поканим в някой от нашите партньорски офиси за запознанство

     • Стъпка 6

      Четем заедно договор с разяснения по него. Подписваме и Честито!

     Въпроси и отговори

     Искате още информация? Разгледайте най-честите въпроси, към нас

     1. Колко време е необходимо да прекарвам в офиса?

     Силно насърчаваме активно да участвате в оперативната дейност по разрастване и развитие на вашия франчайз офис. Обслужването на клиентите и индивидуалния подход към търговския екип са основни фактори, които не трябва да се приемат за даденост. Докато развивате бизнеса си и наемате надежден мениджър, ние все още препоръчваме вашето участие по време на екипните срещи.

     2. Каква е стартовата инвестиция за франчайз на ERA и какво е включено в тази сума?

     Стартовата инвестиция за нашия франчайз включва всички необходими ресурси и подкрепа, за да започнете успешен бизнес. Тази инвестиция обхваща правата да използвате нашия бранд, обучение на персонала, достъп до нашата продуктова линия и технологични решения, маркетингова подкрепа и съвети за стартиране, управление и разрастване на бизнеса. Нашата цел е да ви предоставим всичко необходимо, за да постигнете успех, без да влизаме в детайли за конкретната сума на инвестицията, която може да варира в зависимост от някой фактори. Ние сме готови да обсъдим подробности и да ви предоставим персонализирана информация, която отговаря на вашите специфични нужди и цели. В зависимост от вашия бизнес план екипът на ЕРА България ще ви помогне, преди да вземете решение за франчайз с ERA да планирате реалистично вашата инвестиция и сроковете за възвръщаемост. Франчайз-партньорите на ERA успяват да си постигнат целите средно на 89%.

     3. Трябва ли да имам собствена фирма, за да започна?

     Всеки ЕРА офис е с независима собственост и управление. С други думи франчайз бизнесът е изцяло ваш и ако нямате собствена фирма, то ще трябва да я създадете преди или след подписване на Договора за франчайзинг.

     4. Какви са конкретните изисквания за локация и размер на един ЕРА офис?

     В процеса на присъединяване, преди да подпишете договор за франчайзинг ще ви консултираме за най-добрите локации, големина на помещението и разпределение в зависимост от пазарните възможности и вашия бизнес план. Важно изискване е офисът да има витрина на партерен етаж. Всеки офис на ERA има определена територия, наречена "пазарна територия," която се използва за фокусиране на маркетинговите и продажбените усилия максимално близо до определена общност. Тази територия се определя на база на потенциала на пазара, местоположението на офиса и други фактори. Ето защо преди да наемете помещение трябва да имате потвърждение от ERA за местоположението и вида на помещението. Една франчайз единица – офис, трябва да има място за срещи, и място за поне трима консултанта. Т.е. поне две помещения – за срещи и за работа. Важно е да се отбележи, че въпреки наличието на пазарната територия, всеки офис и брокер на ERA има свободата да предлагат и продават недвижими имоти без никакви ограничения. Това позволява на франчайз-партньорите да разширяват своите продажби и клиентската база отвъд определената територия, град или държава, използвайки мрежата на ERA. В процеса на присъединяване, преди да подпишете договор за франчайзинг ще ви консултираме за най-добрите локации, големина на помещението и разпределение в зависимост от пазарните възможности и вашия бизнес план. Важно изискване е офисът да има витрина на партерен етаж.

     5. Кой наема помещението за офиса?

     Вие като франчайз партньор на ЕРА наемате за своя сметка помещението за офиса. Ще ви помогнем в структуриране на разходите и в разработването на вашия собствен бизнес план.

     I am raw html blo ck.
     Click edit button to change this html