Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Стани част от ERA

  Как да стартираш

  null

  50

  Години в целия свят
  null

  15

  Години в България
  null

  35+

  Държави по света
  null

  2300+

  Офиса по цял свят
  null

  47

  Офиса в България
  null

  330

  Консултанти в България

  Намери своето място

  Стани част от ERA

  Лесно е! Припознай себе си в предложените варианти и попълни анкета за кандидатстване.

  Експерт с опит

  Вече имам опит в бранша като брокер или агенция за недвижими имоти.

   Експерт с опит

   Име и фамилия

   E-mail

   Телефон за контакт

   Град, в който планирате бизнес

   Нов в бранша

   Нямам никакъв опит в недвижимите имоти, но искам да опитам с ЕРА.

    Нов в бранша

    Име и фамилия

    E-mail

    Телефон за контакт

    Град, в който планирате бизнес

    Ново начало

    Искам да получа безплатна консултация за условията на франчайзинга.

     Ново начало

     Име и фамилия

     E-mail

     Телефон за контакт

     Град, в който планирате бизнес

     Полезна информация

     Какви са твоите възможности и цели?

     Цели

     Целите, които искаш да постигнеш в бизнеса с недвижими имоти, са амбициозни и вдъхновяващи. Искаш да формираш името си в сферата, като създадеш успешен и реномиран бизнес.

     Бизнесът с недвижими имоти е един от най-изгодните начини да се генерират приходи. Целиш да постигнеш значителни финансови успехи и да изградиш стабилен поток от печалби. Истината е, че в тази индустрия е възможно да се изкарват хиляди левове печалба за една успешна сделка, и това те мотивира още повече.

     Какво искаш да правиш

     Да помагаш на хората да намерят идеалния им имот или да инвестират успешно. Вдъхновява те усещането, че можеш да предоставяш на клиентите моменти на радост и удовлетворение, като ги насочваш към най-добрите възможности.

     Искаш да бъдеш част от постоянните промени и прогрес.

     Желаеш да сътрудничиш с професионалисти и партньори в индустрията, които споделят твоите ценности и стремежи. Това включва и работа с други успешни агенти и брокери.

     Какво да очакваш от ERA

     Работа под силна Марка и Репутация: ЕРА е утвърдена международна марка с впечатляваща репутация в сферата на недвижимите имоти. Този статус привлича клиенти и повишава доверието на потенциалните клиенти.

     Обучение и Подкрепа: ERA Bulgaria предоставя обширно обучение и подкрепа, което помага на франчайзираните предприемачи да развиват своите умения и да се адаптират към изискванията на индустрията. Това включва както техническо обучение, така и бизнес консултиране.

     Мрежа от Професионалисти: Глобална мрежа от агенти и брокери, с които можеш да споделяш опит, знания и клиенти. Това отваря врати за сътрудничество и растеж.

     Маркетинг и Реклама: ЕРА предоставя маркетингови и рекламни ресурси, които ще ти помагат да привлечеш нови клиенти и да развиеш своя бизнес.

     Подкрепа за Растеж: Можеш да разчиташ на ЕРА да те насърчава за развитието на бизнеса чрез подкрепа и съвети по стратегическото планиране и разширяването на клиентската база.

     Как да станеш част от ERA

     Процес на присъединяване

     • Стъпка 1

      Ще ти се обадим на телефон, оставен за контакт

     • Стъпка 2

      Ще те поканим на среща в нашия офис

     • Стъпка 3

      Ще ти разкажем подробно за нашата система на работа

     • Стъпка 4

      Ще съставим заедно Бизнес план за твоето развитие

     • Стъпка 5

      Ще те поканим в някой от нашите партньорски офиси за запознанство

     • Стъпка 6

      Четем заедно договор с разяснения по него. Подписваме и Честито!

     Въпроси и отговори

     Искате още информация? Разгледайте най-честите въпроси, към нас

     1. Ако не покривам финансовите или други критерии, мога ли да го направя с партньор?

     В процеса на присъединяване, преди да подпишете договор за франчайзинг ще оценим обективно вашия финансов и професионален потенциал, както и вашите партньори. ЕРА България е водещ лицензиран кредитен посредник, който може да ви помогне, в зависимост от възможностите ви да получите финансиране за стартиране или развитие на бизнеса.

     2. Има ли ограничения или изисквания за опит или образование на потенциалните франчайз партньори?

     За нас, като компания, няма ограничения или изисквания за опит или образование на потенциалните франчайз-партньори. Най-важното е вашето желание за развитие и амбицията да постигнете високи доходи. Нашата франчайз програма е създадена така, че да предоставя възможност на разнообразни личности, независимо от техния опит или образование, да стартират и управляват успешен бизнес. Ако имате страст и мотивация, ние ще ви предоставим обучение, подкрепа и ресурси, за да ви помогнем да постигнете вашите цели в рамките на нашия франчайз модел. В хода на нашите разговори ние ще оценим вашите компетентности и финансови възможности за стартиране на бизнес без риск. Желая да оцените моите компетентности-към формата за запитване.

     3. Колко често се провеждат обучения?

     Според шест месечния календар на ЕРА България всеки месец са планирани повтарящи се курсове, в които можете да се запишете за обучение.

     4. Какъв е процесът за подбор на нови франчайз партньори и каква е процедурата за кандидатстване?

     Процесът за подбор на нови франчайз партньори в ERA е внимателно структуриран и включва няколко важни стъпки. Ето какво обхваща този процес: Начален контакт и изясняване на интереса. Първата стъпка за потенциални франчайз партньори е да се свържат с ERA и изразят интереса си за франчайз възможностите. Среща с представител на ERA. След началния контакт, кандидатите често се срещат с представител на ERA, който ще обсъди подробно процеса на франчайзинг и ще предостави допълнителна информация за възможностите и изискванията. Подготовка на бизнес-план и анализ. ERA подготвя подробен бизнес план, който включва информация за финансите, анализ на бизнес план. Сключване на франчайз договор. След успешната оценка и одобрение, ERA и кандидатът подписват франчайз договор, който урежда условията и задълженията на двете страни. Обучение и подготовка. Новите франчайз партньори преминават през обучение, предоставяно от ERA, за да се запознаят със системите, процедурите и стандартите на мрежата. Започване на бизнеса. След успешно завършената подготовка и обучение, новите франчайз партньори започват да управляват своя франчайз бизнес съгласно предвидените стандарти и процедури на ERA. Процедурата за кандидатстване може да варира в зависимост от конкретните изисквания и процедури на ERA в България.

     5. Мога ли да отворя повече от един офис?

     Първо е важно да навлезете в бизнеса, да разработите първия си офис и след това можете да отворите втори или трети офис. В зависимост от конкретното запитване и финансовата информация, която предоставите е възможно да закупите франчайз за повече от един офис още в началото с отстъпка.