Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Какво можем да ви предложим

  Как ще ти помогнем

  Ползите за вас

  С ЕРА Франчайз, ти имаш възможността да изградиш успешен бизнес, дори ако стартираш от нулата.

  null

  Силата на марка

  Като част от ЕРА, вече си с марка, която е сред водещите в света на недвижимите имоти. Това означава повече доверие от страна на клиентите. 50 години опит в глобален мащаб и 17 години на местния пазар. ERA има 2 238 офиса в 39 страни по цял свят, представена е в 20 европейски държави, сред които и България със своите над 40 офиса и над 360 служители. Всеки ЕРА офис е независим, но следва единна Система на работа.
  null

  Маркетинг

  Възползвай се от нашата система на продажби, която прави навигирането в сферата на недвижимите имоти лесно и с максимални резултати. Всеки от офисите ни отговаря за пазарна територия, в която консултантите на ERA стават бързо разпознаваемите лица сред живеещите в района. Експертният доклад за цената на имота е маркетингов инструмент за възможност да определим стойността на имота.
  null

  Обучение и менторство

  Нямаш нужда от опит. Довери се на интензивно обучение с ЕРА и получи лична подкрепа от експертни наставници. Ще те обучим да създадеш работещ, успешен и мотивиран екип. Това се случва чрез обучения в зала или онлайн, ролеви игри, наблюдение и участие в срещи с реални клиенти, както и видео обучения, които са достъпни чрез специално изградена интернет-платформа. Системата за работа на ЕРА работи успешно!
  null

  Услуги

  Ние предоставяме на клиентите си както помощ при сделки с имоти – безплатна оценка, продажба, покупка, отдаване или наемане на недвижим имот, така и при нужда от финансиране-лицензирани финансови услуги за кредитиране и застраховка. Интуитивен и лесен сайт за нашите оферти.
  null

  Иновативни инструменти

  Софтуерната ни системата е модерна и пълна база за управление на бизнес с имоти. Разработена е в подкрепа на всяка стъпка от системата на продажбите на ERA. Сайтът на ЕРА България е дигитална търсачка за недвижими имоти с търсене по карта и напълно интегрирана със социалните мрежи.
  null

  Подкрепа на общноста

  Постигането на успех е по-лесно, Когато имате зад гърба си голяма мрежа! В ERA тя е отлично организирана, за да Ви осигури достъп до най-добрите бизнес възможности и прилагането на най-добрите бизнес стратегииа започнете своята нова кариЕРА или да станете собственик на ЕРА офис.

  Полезни съвети

  от нашите партньори

  Най-вълнуващото!Play video Пусни видео

  Най-вълнуващото!

  Искам успех!Play video Пусни видео

  Искам успех!

  Купувай имот сигурно с ERAPlay video Пусни видео

  Купувай имот сигурно с ERA

  Добри съвети от ERAPlay video Пусни видео

  Добри съвети от ERA

  Виртуален оглед с ERAPlay video Пусни видео

  Виртуален оглед с ERA

  Най-добрите на ERAPlay video Пусни видео

  Най-добрите на ERA