Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Запознайте се с ERA България

  null

  50

  Години в целия свят
  null

  15

  Години в България
  null

  35+

  Държави по света
  null

  2300+

  Офиса по цял свят
  null

  47

  Офиса в България
  null

  330

  Консултанти в България

  Философия на ERA България

  1. ЕРА офисите трябва да са печеливши, а средните доходи на ЕРА консултантите трябва да са над средните за страната
  2. Мрежата на ЕРА трябва да продължи да се разраства устойчиво, като се насърчи използването на пълния и потенциал
  3. Осигуряване на по-добра достъпност до наличните ЕРА ресурси
  4. Опростяване, бързина и постоянство, преминаване от изоставащи към изпреварващи действия спрямо конкуренцията
  5. „ERA – PropTech early adopter“. Внедряването и ползването на нови технологии в сферата на недвижимите имоти става приоритет за ЕРА
  6. Специализация в посредничеството при продажба на жилищни имоти и разширяване кръга от допълващи услуги
  7. Превръщане на ЕРА в пазарен лидер при продажба на жилищни имоти и кредитно посредничество на територията на България
  8. Дейността на кредитния посредник се базира на развитие на национална мрежа от предприемачи и кредитни консултанти, в чиято основа са предприемаческият дух и пазарните принципи

  ERA през годините

  Нашата история

  Днес

  Днес ERA в България е с нарастваща присъствие и възможности за бъдещ растеж. Ние вече разполагаме с повече от 40 офиса в страната и над 350 професионално обучени консултанти.

  ERA се утвърждава като първият избор както за клиентите, така и за брокерите. Нашите консултанти по недвижими имоти са етични, амбициозни и насочени към бъдещето професионалисти, които действат активно и иновативно в света на недвижимите имоти. Това прави ERA Real Estate предпочитаната мрежа както за индивидуални купувачи и продавачи, така и за опитни брокери.

  Брокерите, работещи с ERA, могат да бъдат уверени, че разполагат с най-добрите инструменти и обучения, които им помагат да изпълняват всяка задача на най-високо ниво. Нашата мрежа предлага подкрепа и възможности за развитие, които правят брокерите успешни в бизнеса с недвижими имоти.

  Също така, клиентите могат да бъдат напълно уверени, че са избрали истински експерти, които предоставят най-високо ниво на обслужване и почтеност във всеки етап на недвижимата сделка. ERA съчетава локалното знание с глобалния опит, за да осигури на клиентите си най-добрите решения и резултати в света на недвижимите имоти.

  Нашата цел е да продължим да бъдем водещи и иновативни в тази област, като съдействаме на всички, които искат да купуват, продават или инвестират в недвижими имоти в България.

  2006 г. отбелязва ярка следа в историята на ERA® Недвижими имоти като начало на нова ера от възможности и растеж Realogy една от водещите интегрирани компании, които предоставят услуги, свързани с недвижими имоти в света започна да се търгува на Нюйоркската фондова борса със символа H и започна новия си живот като незабавен член на Standard and Poor’s 500 Index – доказателство за значимостта и позицията на пазара на компанията.

  Компанията, която гледа в бъдещето, сега се наслаждава на горда история. Почти 50 години ERA® Недвижими имоти е винаги новаторска, винаги прогресираща, винаги близо до Вас!

  След като сме осъзнали важността на „местно знание и глобалния опит на ERA” в областта на недвижимите имоти, ние развиваме една от водещите международни мрежи от самостоятелти компании в страната..

  2006 г.

  1993 г.

  През 1993 г. ERA® Европа – първата мрежа за жилищни имоти в Европа е създадена през 1993 год. с откриването на първите офиси във Франция.

  ERA® Европа е представена в 17 европейски страни с повече от 1100 офиса. В структурата й влизат над 6500 консултанти по продажбите.

  90-те години отбелязват въвеждането на топ-тренировъчни програми и традиционни награди за обслужване на клиенти, които помагат на компанията да определи най-добре обучените агенти по продажбите, най-доволните клиенти и най-големия бизнес растеж. Тези програми включват ERA® Top Gun академия – подробен курс, създаден да подобри основните умения за продажба, както и конференциите Отвъд Отличието и Кръга на президента за най-добрите агенти по продажбите и брокери. На тези събития участниците се радват на първокласни ваканционни дестинации, уникална работа в мрежа и възможности за професионално развитие.

  Като новаторска компания, използваща все нови и нови технологии, ERA® Недвижими имоти предлага разнообразие от програми като AccelERAtion и други курсове, достъпни чрез инструкции, на видео или онлайн. www.TeamERA.com

  1990-те години

  1981 г.

  ERA® Недвижими имоти винаги се е гордяла с предприемането на такива смели стъпки, включително обединение на силите с други лидери в бизнеса.

  Това започнало през 1981  г. когато Commercial Credit Corporation купува ERA® Недвижими имоти и по този начин я свързва със света на финансовите услуги, а по-нататък и с технологичната индустрия.

  ЕРА България е една от малкото компании за недвижими имоти предоставяща лицензирани финансови услуги за кредитиране и защита.

  През същата година системата на ERA® става международна с откриването на ERA® Япония. Това е първата стъпка от продължаващата експанзия, която понастоящем обхваща дейности на ERA® в 32 други страни и територии, където подобно на Япония ERA® Франчайз често е една от водещите компания за недвижими имоти.

  Далеч преди факсът да остане в миналия век, ERA®Недвижими имоти са го използвали, за да продават имоти. Познат на клиентите на ERA® като”подвижната машина”, той бил безпрецедентен, национален маркетинг ресурс, който служел на бързо разрастващия се пазар като предавал оферти за продажба на имоти от всяка точка в страната до офиса на ERA®.

  На тази прогресивна основа растежът на системата на ERA® е бил светкавичен, с офиси във всички 50 щата на Америка до 1979.

  1979 г.

  1972 г.

  Всичко започнало с амбицията и въображението на човек на име Джим Джаксън, който видял потенциал не само в продажбата на имоти, но също и в разработване на непознати за тогава области като технологията. Това било отразено в името на новата му компания Electronic Realty Associates, Inc., която била основана през 1972 г.

  Близо до вас