Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  BrokerPro 2024

  Kонференция за брокери Broker Pro

  На 8-ми февруари 2024 година, в престижните зали на Националния дворец на културата (НДК), се състоя едно изключително събитие в сферата на недвижимите имоти – BrokerPro. Събирайки на едно място близо 1300 професионални брокери на имоти, тази конференция постави нов стандарт за споделяне на знания и опит в бранша. ЕРА България, един от основните организатори, допринесе значително за успеха на мероприятието като активен участник – със своите лектори и колеги, присъстващи на мероприятието.

  Конференцията беше организирана с цел да обедини брокерите на имоти в стремежа им да предложат най-добрата възможна услуга на своите клиенти. Чрез няколко ключови панела, участниците имаха уникалната възможност да разгледат разнообразни аспекти на работата си, като например ексклузивни договори с продавачи, стратегии за справяне при недостиг на продавачи или купувачи, както и други интересни лични истории и преживявания, полезни за другите като опит.

  Мирослав Владимиров беше един от водещите лектори, като представи задълбочени анализи и тенденции на пазара на недвижими имоти, особено фокусирани върху адаптацията към променящите се пазарни условия и управлението на сделки с НИ в „трудните времена“, ако има такива.

  Ивайло Скулев и Румяна Димитрова от ЕРА Варна Тренд също заемаха централно място на сцената, като разгледаха ключови въпроси около инвеститори за ново строителство и ексклузивните договори с продавачи. Те представиха стратегии за преодоляване на възраженията на продавачите и защита на комисионните, като по този начин предоставиха на участниците ценни уроци и методи за подобряване на техните бизнес практики.

  Антон Андонов, отличен с признанието за най-интересния модератор, както винаги демонстрира умението си да води панелите по начин, който стимулира активно участие и обсъждане. Неговата способност да навигира разговорите и да изтъкне ключовите моменти от дискусията допринесе за динамичната атмосфера на конференцията.

  BrokerPro доказа, че е не само събитие за споделяне на знания и опит, но и платформа за изграждане на професионални връзки и партньорства. Участниците оцениха конференцията като изключително полезна, подчертавайки нейната роля за стимулиране на иновации и стратегии за справяне с предизвикателствата на българския пазар на недвижими имоти.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *