Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  С какво ще са ви полезни

  Открити Обучения

  Искаш гарантиран успех на твоя бизнес на 95%.

  Планираш да си сред водещите брокери недвижими имоти в твоя град

  Нов си в професията и искаш устойчиви растящи приходи, независимо от пазарните колебания

  Участвай в едно ексклузивно преживяване за брокери, организирано от ЕРА България само в твоя град.

  Добре дошли на обучението за брокери в областта на недвижимите имоти!

  Вашата успешна кариера не зависи само от техническите умения, но и от вашия начин на общуване, разбиране на хората и поддържане на високи етични стандарти. ЕРА България ще ви научи на всички тези неща – ще сме полезни за вас!

  Това обучение е насочено към предоставянето на комплексни умения и знания, които ще подготвят участниците за успешна и динамична кариера в сектора. Учебната програма е специално разработена, за да обхване всички аспекти на професията – от ефективната комуникация и разбирането на психологията на клиента до спазването на високи етични стандарти и развиването на стратегически подходи за сделки с недвижими имоти.

   

  Стройте мечти. Продавайте реалности.

  Ефективна комуникация

  Комуникацията е основен инструмент в работата на брокера. Научете се да слушате активно и внимателно, разбирайки нуждите и желанията на клиента. Използвайте ясен и разбираем език, избягвайки сложните термини. Поддържайте открит диалог и бъдете гъвкави, когато се налага.

  Психология на сделката.

  Разбирането на психологията на клиента е ключово за успеха. Бъдете чувствителни към техните потребности и стремежи. Създавайте позитивна атмосфера и градете доверие. Не пренебрегвайте емоционалните аспекти на сделката – често те играят решаваща роля.

  Задълбочена морал.

  Играйте честно и почитайте професионалните и морални стандарти. Не се опитвайте да постигнете успех на всяка цена. Грижете се за доброто име и репутацията си. Етиката е неотделима част от успешната ви кариера.

  Вдъхновяващи срещи с ЕРА България

  null

  Основните ползи за вас!

  Само на нашите практически преживявания ще разбереш, как можеш да изградиш дългосрочен бизнес, който да постига не по-малко от 95% от планираните цели във висока конкурентна среда.

  📌Как да бъдеш отличителен и желан личен бранд за клиентите.

  📌Как да добавиш стойност за собствениците на недвижими имоти, съобразно техните нужди, как да си в най-добрата позиция в сектора на недвижимите имоти.

  📌Развий  критично важни умения за ефективна комуникация, емпатия към нуждите на клиентите и морална подкрепа в едно от най-важните житейски решения в живота на хората-стратегията за по-добър собствен дом.

  📌Това еднодневно практическо преживяване ще те тренира в най-важните умения, които да ти осигурят конкурентно предимство и да те въоръжат с техники и ресурси усъвършенствани от десетки хиляди брокери вече повече от 50 години.

  📌В крайна сметка в рамките на този ден ще работиш в екип със себеподобни, защото тези събития привличат хора като теб, които имат амбиция и стремеж към устойчив успех.

  Анализ и тенденции на пазара на имоти

  Участвай в едно ексклузивно преживяване за брокери, организирано от ЕРА България само в твоя град.

  Отзиви

  Николай Хаджийски, студент

  „Участието ми в обучението за брокери промени изцяло моя поглед върху професията. Научих не само основните умения за работа с имоти, но и как да комуникирам ефективно с клиенти и да разбирам техните нужди на дълбоко ниво. Полезно, динамично.“

  Блага Иванова, предприемач

  „Благодарение на това обучение, сега съм с много по-голяма увереност в своята кариера като брокер и вече виждам плодовете от приложените умения. Препоръчвам го горещо на всеки, който иска да направи следващата стъпка в света на недвижимите имоти!“

  Миглена Попова, брокер

  „От самото начало до края, обучението за брокери надмина всичките ми очаквания. Преподавателите бяха изключително знаещи и вдъхновяващи, като ни предоставиха инструментите и увереността, от които се нуждаехме, за да успеем. Препоръчвам горещо!“

  Нашите лектори

  Пламен Попов, Теодора Димитрова, Агнес Клайн

  Пламен Попов

  Теодора Димитрова

  Агнес Клайн

  Побързайте!

  до първото обучение в Пловдив остават точно

  2024/03/28 10:00:12

  Други събития на ЕРА България

  Онлайн срещи - епизод 3
  Онлайн срещи - епизод 2.
  Онлайн срещи в Youtube