Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Открит семинар в Пловдив

  Регистрация за събитието

   Записване за събитие

   Име и фамилия

   E-mail

   Телефон за контакт

   Колко човека

   Допълнителна информация

   Добре дошли на обучението за брокери в областта на недвижимите имоти! Вашата успешна кариера не зависи само от техническите умения, но и от вашия начин на общуване, разбиране на хората и поддържане на високи етични стандарти. Даваме ви някои ключови принципи, които ще ви помогнат в този процес.

   1. Ефективна Комуникация: Комуникацията е основен инструмент в работата на брокера. Научете се да слушате активно и внимателно, разбирайки нуждите и желанията на клиента. Използвайте ясен и разбираем език, избягвайки сложните термини. Поддържайте открит диалог и бъдете гъвкави, когато се налага.

   2. Психология на Сделката: Разбирането на психологията на клиента е ключово за успеха. Бъдете чувствителни към техните потребности и стремежи. Създавайте позитивна атмосфера и градете доверие. Не пренебрегвайте емоционалните аспекти на сделката – често те играят решаваща роля.

   3. Задълбочена Морал: Играйте честно и почитайте професионалните и морални стандарти. Не се опитвайте да постигнете успех на всяка цена. Грижете се за доброто име и репутацията си. Етиката е неотделима част от успешната ви кариера.

   Кога

   25.04.2024

   В колко

   10.00-12.30

   Къде

   Пловдив

   Лектор

   Десислава Димова

   Споделете