Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Онлайн срещи – епизод 2

  Регистрация за събитието

   Записване за събитие

   Име и фамилия

   E-mail

   Телефон за контакт

   Колко човека

   Допълнителна информация

   22 февруари 2024 година, четвъртък ВЕЧЕР, 17:00 ч.

   На 22 февруари на платформата YouTube се очаква едно интересно интервю, което ще разкрие тайните зад успешното започване на бизнес в сферата на недвижимите имоти! Теодора Димитрова, собственик на ЕРА България, ще води разговор с двама динамични професионалисти – Ива и Йордан от ЕРА Плюс.

   В този разговор, ще разберем как са открили техните първи стъпки от идеята до реалността и какви са били ключовите моменти за тях в този процес. Ще се разкрият тайните зад успешната бизнес-стратегия на ЕРА България, която им е вдъхновила доверие и увереност за бъдещето.

   От преживяванията им ще се научи какво е значението на първите посещения на работещи офиси и как това е влияло на структурирането на техния собствен бизнес. И какво е било реалното съответствие на бизнес-плана с реалността и как са се справили с изненадите по пътя.

   Ще бъде разкрито как са открили подходящия офис и какви са били процесите на набиране на персонал и на оферти за недвижими имоти. И най-важното – какви са ключовите съвети, които те биха дали на всеки, който се стреми към собствен бизнес в тази област.

   Не пропускайте този много полезен разговор, който ще ви вдъхнови и ще ви осигури ценни насоки за успех в сферата на недвижимите имоти!

   Линка за срещата е тук

   Кога

   22.02.2024

   В колко

   17.00-17.30

   Къде

   Youtube канал на ЕРА България

   Лектор

   Ива Тодорова - управител на ЕРА Плюс Йордан Тодоров - мениджър на ЕРА Плюс Модератор - Теодора Димитрова

   Споделете