Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Обучение за напреднали

  Регистрация за събитието

   Записване за събитие

   Име и фамилия

   E-mail

   Телефон за контакт

   Колко човека

   Допълнителна информация

   В този курс ще разгледаме ключовите стратегии и техники, които напредналите брокери могат да приложат, за да увеличат вероятността на успешна продажба на имот. Фокусът ни ще бъде върху ефективното подписване на ексклузивни договори с продавачите и тяхната трансформация в реални сделки.

   Теми, които ще разгледаме:

   1. Стратегии за убеждение: Как да убедим потенциални продавачи да подпишат ексклузивни договори, предоставяйки им ясни предимства и индивидуализиран подход.
   2. Ефективно презентиране на предложения: Как да представим на продавачите конкретни планове и стратегии, които да ги убедят в нашата способност да реализираме успешна продажба.
   3. Управление на ексклузивните договори: Как да поддържаме активност и интерес от страна на продавачите след подписването на договорите, включително ефективно маркетингово представяне на имотите.
   4. Преодоляване на пречките: Разглеждане на обичайните предизвикателства при сделките с недвижими имоти и как да ги преодолеем, за да осигурим успешна продажба.
   5. Превръщане на подписаните договори в продажби: Какво е необходимо за успешното затваряне на сделки и как да поддържаме стабилна връзка с клиентите след сключването на сделката.

   С този курс брокерите ще усвоят уменията и стратегиите, необходими за това “Подписан” да означава “Продаден”, като по този начин ще повишат своята ефективност и успех в индустрията на недвижимите имоти.

   Кога

   май 2024

   В колко

   10.00-12.30

   Къде

   Пловдив, София, Варна

   Лектор

   Агнес Клайн - мениджър бизнес развитие

   Споделете