Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Обучение за начинаещи – Варна

  Регистрация за събитието

   Записване за събитие

   Име и фамилия

   E-mail

   Телефон за контакт

   Колко човека

   Допълнителна информация

   Всеки месец ERA България организира обучение за начинаещи брокери.

   Добре дошли на всички желаещи!

   Нашата мисия е да ви предоставим необходимите теоретични и практически знания, които ще ви помогнат да изградите успешна кариера в света на недвижими имоти. Обучението се провежда всеки месец и върви два поредни дни, като темите се ротират между посветени на купувачи и продавачи.

   Ден 1: Основни Професионални Познания На първия ден от обучението ще се фокусираме върху основите на професията. Ще разгледаме ключовите елементи за недвижими имоти, включително законовите изисквания, етика, и как да се изгради добро взаимоотношение с клиентите. Ще обсъдим идеалните стратегии за първите срещи с клиентите и как да изградим доверие с тях.

   Ден 2: Практически Умения и Сценарии На втория ден ще се насочим към приложението на теоретичните знания в реални сценарии. Ще проведем практически упражнения, които ще ви помогнат да усвоите техниките за успешно представяне на имоти и преговори с клиентите. Ще разгледаме и как да изградим ефективни маркетингови стратегии за повишаване на видимостта на имотите.

   Месец 1: Посветено на Купувачи на Недвижими Имоти През първия месец ще се фокусираме върху процеса на работа с купувачите. Ще обсъдим техниките за идентификация на техните нужди и предпочитания, както и как да им предложим най-подходящите имоти. Ще разгледаме и как да управляваме преговорите и да приключим успешни сделки.

   Месец 2: Посветено на Продавачи на Недвижими Имоти През втория месец ще се фокусираме върху стратегиите за привличане на продавачи и предлагане на ефективни услуги. Ще разгледаме как да оценяваме правилно имотите, да изграждаме ефективни маркетингови кампании и как да преговаряме с продавачите, за да постигнем оптимални резултати.

   Целта на тези обучения е всички начинаещи брокери на ERA България да придобият необходимите знания и умения, които ще им помогнат да успешно навигират в динамичния свят на недвижими имоти.

   Успех!

   Кога

   всеки месец

   В колко

   10.00 - 17.00

   Къде

   Варна, ул.Моис Леви 28

   Лектор

   Галина Стоянова - директор бизнес развитие

   Споделете