Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Обучение и ЕРА Шампион в Пловдив

  Oбучение “Продавай етично и по много!”

  и ЕРА Шампион в Пловдив

  В изисканата обстановка на луксозния четиризвезден хотел “Йегерхоф” в Пловдив се проведе изключително полезно и вдъхновяващо събитие – обучение “Продавай етично и по много”и ЕРА Шампион. Всички присъстващи бяха погълнати от атмосферата на комфорт и професионализъм.

  Участниците се насладиха на лекторите и техен практически опит – полезен и приложим в много сфери, не само в недвижимите имоти. Не липсваше и забавление. Рисуването се превърна в едно от най-интересните занимания за колегите и гостите. Лека и непринудена обстановка освободи креативността, като допълни това позитивно изживяване.

  ЕРА Шампион не просто беше награждаване на най-добрите брокери и ЕРА агенции, а и вдъхновяваща среща на професионалисти с обща цел – да постигнат успех в бизнеса. Тази магия на събитието го направи идеална платформа за обмяна на идеи, стратегии и вдъхновение.

  Събитието беше не просто полезно, но и вълнуващо за всички присъстващи. Вдъхна допълнителна мотивация и нови перспективи за развитие на бизнеса им, като ги направи уверени във възможностите си за успех.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *