Безплатна консултация Запазете час за консултация Запазете безплатен час, сега!

  Желата дата за консултация

  Резултати от открити обучения

   “Предизвикателства и Възможности” в Пловдив, Стара Загора и Бургас.

  Използвахме все още хубавото време и настроение за да посетим слънчевите и гостоприемни Пловдив, Стара Загора  и Бургас. С идея да споделим нашите знания и умения с любители и професионалисти в сферата на недвижимите имоти.

  Искренно благодарим на всичките участници. Те се включиха активно в обучението и се радваха на възможността да изслушат и обсъдят идеи с експертите от ERA България.

  Всяка година ERA България провежда голямо и интересно проучване на пазара на недвижими имоти. Но, не става въпрос за обикновено проучване. Тук говорим за едно наистина мащабно изследване, което не само ни предоставя точни статистически данни, но и се основава на научни факти.

  В нашия екип има вътрешни специалисти с дългогодишен опит и учени степени в областта на икономиката. Те не просто анализират пазара на недвижими имоти, но използват своите знания за да обяснят какво се случва в този динамичен сектор. Те наблюдават пазара, те го разбират и го предвиждат. На базата на фактите и числата брокерските агенции на ERA могат да планират реалистично бизнеса си и да използват най-ефективно възможностите, които предоставя променящия се пазар на жилища в България.

  Един от ключовите аспекти, засегнати на обученията, беше как да се справяме и да бъдем по-успешни, независимо от  стагниращия пазар последната година. Участниците разбраха, че този процес не зависи само от външни фактори, но и от способността на предприемачите да анализират и преобразуват обстоятелствата в своя полза.

  Обратната връзка от участниците беше, че специалистите по продажби на недвижими имоти и треньорите на ERA са представили динамично и много мотивиращо обучение и реални практически техники, които помагат на брокерите да подобрят качеството и ефективността на предлаганите от тях услуги. Брокерите научиха как да се издигнат над конкуренцията и да се отличат в тази сфера.

  ERA България оставя една забележима следа в живота на своите партньори и брокери, помагайки им да се справят със всяко предизвикателство и да се развиват в сферата на недвижимите имоти.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *